bgzh-CNendekkrutrukuz

Скачащите жабки

05Апр2023

Скачащите жабки

 307  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Скачащите жабки - Частна детска градина "Малкият принц"

Пръв гост по проект "На гости в детската градина" посрещнахме и в яслена група “Приятелство”.

Мая Димитрова, майка на София, която наскоро постъпи в Частна детска градина “Малкият принц”, отдели от своето време, за да го сподели с най-малките дечица. Вълнението беше двустранно. Докато децата определено искаха да демонстрират всичко, на което са способни, мама Мая успяваше да отдели внимание на всяко едно и да му подари усмивка. Скоро й предстои да се завърне на работа като специалист в областта на одита.

Съобразявайки се с крехката възраст на децата, г-жа Димитрова беше подготвила интересни книжки, които заедно разгледаха. Прочете приказка за “Мечето Бизи”, а след това, посредством картинки, разпознаваха животни, плодове, цветове. Забавно стана, когато се стигна до изображението на жаба, за която децата знаеха, че е зелена, а също и как се придвижва, защото веднага започнаха да демонстрират. В един момент стаята се изпълни с много щастливи скачащи “жабки”. Имаше и забавления с топка, а в играта “Замръзни”, всички заедно се превръщаха в статуи.

Майката на София разкри своята мисия на родител, която се изразява в това да отгледа упорито и амбициозно дете, свободомислещо и независимо. На въпроса “Как се отглежда щастливо дете?”, отговорът беше “като разбираш душата му”.

Весело и динамично премина първата среща в група “Приятелство”. Благодарности към Мая Димитрова за усмивките и забавленията, които от сърце подари на децата!

Скачащите жабки - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 04 Окт 2023
  Ден на информационното общество Цял ден

 • 06 Окт 2023
  Избори за Ученически парламент от 13:30ч. до 14:30ч.

 • 07 Окт 2023
  Световен ден на ходенето Цял ден

  Сборен пункт на последната спирка в кв. Виница на автобусна линия №31 в 10:00 ч. Организиран е пешеходен поход до Каовшак

 • 04 Окт - 08 Окт
 • 19 Окт - 25 Дек
 • 25 Дек - 02 Ян